Log in with your MaiOtaku account.
Home Forum Anime Search Newest Help

: Anime/manga meetup Netherlandss

kamitenchi
Ik wou een anime/manga meet doen Mijn naam is David, 23 jaar oud en woon in Almelo. Woon hier al een tijd maar mensen met een anime interesse is redelijk zeldzaam hier.. jammer, Het is toch leuk om een interesse te delen en als dat via een meetup kan leek mij dat ook leuk om eens te proberen. Wat anime betreft kijk ik vrijwel alles, Ik ben begonnen met shounen anime (one piece, initial d, pokemon, etc), maar tegenwoordig kijk ik vrijwel alles wat me leuk lijkt. Manga lees ik ook veel en ook lees ik Koreanse web novels ,Soms lees ik wel is wat als ik het tegen kom. Ik kijk anime nu zo'n 5-8 jaar en blijf het leuk vinden. Wat anime cons betreft... ik heb het een keer gedaan maar dat was het laatste jaar dat het in Almelo was. Misschien dat ik het nog een keer doe, maar dat zal niet snel gebeuren. Locatie: Almelo Wie interesse heeft laat even weten, ik wou kijken of zo'n meet mogelijk is.
zilverwilg
Weet niet echt of er veel in de buurt van Almelo is, maar er is bij het Fanaat in Enschede om de zoveel maanden een minicon en soms ook film marathons waar anime vertoond word. Ik zou zeggen dat je daar is een keer heen kan gaan om te proberen of het iets voor je is. Fanaat is officieel een spellen verenging van de Universiteit Twente. Al zit ik met wat andere oud nederlands talig MO leden ook op discord als dat meer iets voor je is.
hieifcb
Ahh ik had veel meer mensen verwacht hier. Zijn we alleen met z'n 3en uit Nederland? Ik vraag me af of iemand in de zomer naar de Animecon gaat in Rotterdam?
Please login to post.